Storms Pakhus Odense

Sommer outfit

Kjole: Old // Taske og solbriller: H&M

Så kom bloggen lige til at stå lidt stille igen…

Jeg arbejder ved en computer hele dagen på arbejde, så den bliver altså sjældent åbnet derhjemme når jeg har fået fri og det er godt summervejr. Andre der har det sådan?

Bloggen bliver derfor lidt ned prioriteret når vejret er godt. Desuden sker der bare ting og sager i mit liv nu der gør at mit overskud til socialemedier ikke er på det højeste. Jeg vil hellere nyde solen, min kæreste og mine frie timer på andet end blog og Instagram. Det skal der være plads til.

Nu hvor vejret så er vendt lidt igen, så har jeg mere samvittighed til at sidde mig ved tasterne. Gad vide hvordan resten af sommeren bliver? Hvad tror du? Kommer sommeren tilbage eller får en typisk dansk sommer igen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Storms Pakhus Odense