Hvorfor har jeg ikke taget en lang uddanelse

OOTD Shoes and spaghetti – og pizza

img_2553 img_2599

Tee and necklace: H&M // Skirt and sandals: Topshop

img_2602

Lidt snyde billeder, for de er slet ikke fra i dag af. De er fra i weekenden hvor jeg var sammen med min mor i Odense og besøge min søster. Pizzaen er også fra en anden dag hvor min kæreste og jeg tog på Gorms i Odense.

Jeg har altid været ret glad for midi-skirts og den her er altså ved at være et par år gammel. Jeg købte den da jeg arbejde i Topshop og husker tydeligt da det var på det højeste med midi-skirts. Jeg har et par stykker mere som jeg virkelig er glade for og jeg syntes de kan styles på så mange forskellige måder.

T-shirten er ny og fra H&M’s Trend afdelingen. Købte den sammen med den fra det her outfit. De er virkelig bløde og i ret lækker kvalitet. Syntes det var så sødt med den skrift der var på at jeg bare måtte have den.

Håber i får en dejlig dag derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvorfor har jeg ikke taget en lang uddanelse