Hvor skal man spise på The Walk i Dubai

OOTD 220518

img_2219 img_2205img_2222

Tee and pants: H&M // Sunglasses: Ray-Ban // Bag: Louis Vuitton // Shoes: Birkenstock

Nu bliver jeg lige lidt selvfed – sorry. Men jeg syntes altså det her outfit spiller. Haha… bortset fra at bukserne krøller lidt. Men jeg havde så også lige siddet til et tre timers møde om blogging.

Bukserne og t-shirten er nye og købt i H&M. Normalt går jeg langt uden om bukser som dem her. Jeg er jo en black-skinny-jeans-kind-of-gal. Men der var bare et eller andet der tiltalte mig der jeg så dem hænge i butikken. Jeg prøvede dem ikke, tog bare chancen og købte dem. Lidt med tanken om at der var 90% chance for at det ikke var mig.

MEN da jeg fik dem prøvet derhjemme så blev jeg glædelig overrasket over at det jo faktisk fungerede meget godt. Kæmpe plus er at de er mega behagelige.

Jeg kan godt mærke at jeg her på det sidste, er begyndt at vige væk fra mine elskede sorte jeans. Det er jo en helt ny verden som åbner sig, nye farver, nye former og måske en helt ny stil. We will see 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvor skal man spise på The Walk i Dubai