Dubai part 2

Hvor skal man spise på The Walk i Dubai

Eat Greek Kouzina

glkw1898

Man SKAL prøve deres tzatziki. Den smager helt vildt godt og er mere til den cremede side end yoghurt som de også kan være. Drømmer stadig om den.

ixvg5076

En form for indbagte rejer med jordbær sovs! What det var lækkert og en god kombination.

jzwx3058

Til hovedret fik vi en græsksalat som vi slet ikke kunne spise op! I princippet er den jo meget simpel, men mange gange er simpel også godt. Oliven og feta mikset med noget grønt. What’s not to like?

De havde en masse andre spændende ting på menukortet, som vi desværre ikke fik prøvet. Næste gang skal vi helt sikkert prøve deres pitas som så vildt lækre ud. Der er super hyggeligt stemning og der er helt sikkert Insta-venligt (ekstra 10 point for det).

Sushi Art

gsfz25651 uwqj8182

Vi spiste på Sushi Art to gange og efter vi er kommet hjem så fortryder jeg vi tog den sikre og bestilte de menuer som allerede var sammensat. I stedet for at prøve nogle at deres lidt mere spændende og anderledes ruller.

De kører med et form for frokost tilbud hvor man kan få to side retter med til menu (indtil kl. 14.00 mener jeg). Her kan jeg anbefale deres kålsalat som smagte rigtig godt.

Som man kan se fra billederne er det knap så Insta-venligt sted. Hehe ellers så var jeg også bare lidt for genert til at tage ordentlige billeder derinde.

Operation: Falafel

odfj3922 gtkp4296

De bedste falafel’er vi har smagt til dato! Dem skal man bestille hvis man er derinde. Vi bestilte også deres kebab menu, hvor jeg fik med kylling og min kæreste med oksekød. Det var også rigtig godt, det eneste er at vi ville hellere have haft noget salat i stedet for pomfritter til. De laver altså ikke pommes som her hjemme i dk.

Her var der også en masse andre ting på menukortet som vi gerne ville have prøvet, men det må gemmes til næste gang vi er i Dubai.

Hvor man ikke skal spise:

Neapolitan som er et “Italiensk” pizzaria. Altså hvis man er til mad som ikke smager noget, så er det stedet! Sikke en skuffet omgang pizza og pasta vi fik der.  Men altså man kan ikke være lige heldig hver gang og man tager altid chancen når man bestiller italiensk mad uden for Italien.

Har i været ude og spise på The Walk i Dubai og er der nogle steder i kan anbefale? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Dubai part 2