New in: Ternet bukser

Dubai part 1

xobg9350

Fredag d. 4 maj hoppede vi ombord på Emirates store dobbeltdækker fly til Dubai. Vi havde forhånds reserveret tvillingesæder på upperdeck og havde en behagelige rejse derned. Det eneste minus var at måltidet ombord var møg kedeligt. Men altså er flymad nogensinde godt? Flyturen tog lidt over 6 timer, men føltes som mere da man border ret tidligt og sidder op til en halv time og venter i flyet til det letter.

kppz6020adni1719

Vi havde booket et værelse på JA Ocean View Hotel som ligger forenden af The Walk og tæt på Marinaen og stranden. Der er ca. en halv time ind til Down Town.

lmil1835

Vi ankom ved midnat da de er to timer foran og efter vi tjekkede ind på hotellet røg vi direkte på McD, som heldigvis kun lå rundt om hjørnet. Vi var SÅ sultne. Vi tog maden med tilbage på hotellet og sad på altan og nød det i den tunge varme luft 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

New in: Ternet bukser