Dubai part 1

Dubai outfit

ollc2467 rpun5357

Dress: Envii // Bag and sunnies: H&M // Shoes: Topshop

xrdb7914

Første dag i Dubai. Lige så bleg som min kjole og baggrunden. Sådan er det. Jeg fik da heldigvis lidt mere kulør i løbet af ugen. Kjolen er fra sidste sommer og den skulle jeg bare have med! Den er så behagelig at have på og selvom det var hammer varmt så gjorde det ikke noget at den er lidt halv lang.

Jeg vil så gerne have nogle af de nye kjoler Envii har lavet i år, som har lidt samme snit. Blandt andet den her fine sag (1), eller den her (2) og den her som er på tilbud (3), også den her som min veninde har købt og som også kan bruges til efteråret (4).

befunky-collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Dubai part 1