Vacay mode on!

Outfit 050518

img_0604 img_0606

Coat + skirt (both old): Topshop // Scarf and bag: By Malene Birger // Shoes: Nelly.com // Sunglasses: H&M

img_0625

Lige nu befinder jeg mig i Dubai sammen med min kæreste. Jeg har forberedt et par indlæg, da jeg ved at ikke kommer til at blogge derfra. Men jeg kommer helt sikkert til at være aktiv på Insta. Så hop derover for at se hvad jeg laver i Dubai. Vi ankom i nat (hvis alt er gået efter planen) og skal være her til på fredag.

Nu til overstående billeder; Jeg har sagt det en del gange før, men jeg er bare meget begejstret for helt sorte outfits. Jeg syntes det er stilet og klassisk. Og nemt 🙂 Det må det altså også godt være en gang i mellem. Når det er koldt, så er bare mest til neutrale og mørke farver: sort, grå og mørkeblå.

Ha’ en dejlig weekend derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vacay mode on!