Snart klar til Dubai...

New in: Louis Vuitton Noé + erfaring med Vestiaire Collective

img_1224 img_1227

Så kom den endelig!

Jeg bestilte den d. 12 april og den kom i går d. 1. maj. I min verden har det været rigtig lang tid og jeg har utålmodigt fulgt dens rejse på hjemmesiden og på track and trace. Jeg har købt den igennem Vestiaire Collective og der tager det jo lidt ekstra tid, da den skal igennem kontrol i Frankring. Her kontrollere de ægtheden og standen på tasken – altså om den lever op til den beskrivelse af sælger har lavet på dens salgs annonce.

Det er sjovt nok ikke en taske jeg har gået og drøm om i mange år. Tværtimod var det meget pludseligt at jeg fik øjnene op for denne model. For et par måneder så jeg en pige som gik forbi mig med den over skulderne og så var jeg bare solgt.

Klik her for at Louis Vuitton Noé tasker som er til salg nu

Jeg holde i noget tid øje med den på Vestiaire Collective’s hjemmeside, da jeg gerne ville have den i en god stand og selvfølgelig til en god pris. Fra ny koster de ca. 8.500 kr og 2hand kan man få dem helt ned ca. 2.0000 kr. Men så er de også meget brugte og slidte.

Da jeg fandt den som jeg endte med at købe, syntes jeg at alle mine bokse blev tikket af. God og pæn stand, til en fornuftig pris. Og nu hvor jeg har modtaget den, så syntes jeg faktisk at standen på tasken er bedre end forventet. Man kan ikke se brugsspor indenvendig og det var jeg nervøs for om der var pletter eller den var nusset. Men nej den er rigtig pæn indenvendig. I bunden på læderet er der lidt slidtage. Men det var jeg også på udkig efter, da jeg gerne ville have den havde lidt patina i læderet.

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb og kunne godt forstille mig at shoppe fra Vestiaire Collective igen. Selvom de har mange dårlige anmeldelser på TrustPilot. Har i nogle erfaringer med at handle på Vestiaire Collective?   

 

2 kommentarer

 • Tillykke med dit køb – den er fin! Jeg har både købt og solgt på Vestiaire i flere år og er fuldt ud tilfreds med alt jeg har købt der – senest en Gucci Tiger taske der var tip top og solgt til halv pris :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Tak! 🙂 Jeg er glad for at høre at du kun har haft positive erfaringer. Tror bestemt ikke det er sidste gang jeg handler derfra 🙂 Uhhh hvor fedt – det lyder som en god deal! / Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Snart klar til Dubai...