I maj vil jeg ...

Snart klar til Dubai…

img_1151 img_1155

Billeder fra forrige weekend hvor jeg blandt andet var i Storms Pakhus med min søde veninde.

Det var der hvor solen skinnede og man kunne varme sig i solen. Kan i huske det? Ja nu er det jo blevet ‘Dansk’ vejr igen. Gråt, kedeligt og koldt. Jeg tror jeg kommer til at få et varme chok når jeg lander i Dubai på fredag.

Jeg er så småt gået i gang med at pakke. Umiddelbart kommer jeg kun til at fylde min kuffert halvt op. Regner med at den bliver fyldt helt op til hjemturen 😉

Det er vores første gang til Dubai, så vi er ret spændte! Nogen som har været der? Hvis ja, er der så nogle anbefalinger til hvad man bare må se eller gøre? Vi kommer til at bo nær The Walk og Marina området.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I maj vil jeg ...