270318: outfit

Der er blevet lidt stille…

img_0130

Generelt så syntes jeg faktisk det er lidt Meh, når en blogger undskylder for sit fravær på sin egen blog. Men så igen, det jo lige meget rart at få afklaret hvorfor der kan være stille i perioder.

Jeg har nu i en lidt længere periode været fraværende fra min blog og kun fået opdateret den et par gange om ugen. Det svinger meget hvor meget tid, overskud og motivation jeg har til at opdatere bloggen.

Jeg er dog ret flittig på min Instagram og derfor så ‘glemmer‘ eller springer jeg nok bloggen over. Det kan godt være tidskrævende at først at få taget billeder, for så at redigere dem og brygge en tekst sammen. Det er jo det samme jeg gør til Instagram og den har bare lige kommet i første række på det sidste.

Men jeg er her stadig. Jeg vil også gerne få blogget mere og jeg har stadig også tanker på at lave nogen YT. One day. Men ja der kan være stilhed her og hvis man nu gerne vil følge mig så kan det nemt gøres på min Insta lige her:) 🙂 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

270318: outfit