Jeg har shoppet...

270318: outfit

img_0109

Kimono: H&M // Jeans: Topshop // Boots: Nelly

img_0110

Her er nogle af de billeder som Jannie tog af mig, da vi var i Odense i sidste uge. Det var så sjovt, men virkelig også grænseoverskridende at stå model inde på det nye bibliotek i Odense. Haha…

Men jeg syntes faktisk at resultatet blev rigtigt fint. Det hjælper selvfølgelig også en del at man har en dygtig fotograf (tjek hendes Instagram @janniemalm).

I går skrev jeg om at jeg havde shoppet og jeg blandt andet havde købt en kjole som jeg har set på i lang tid. Jeg fik pakken i går og får prøvet kjolen og så er det bare lort! Whaaat? Har kigget på den i flere måneder og tænkt at den ville være helt perfekt til Dubai. Tænk sig at det så viser sig at den slet slet slet ikke passer mig. Overhovedet! Den anden kjole jeg havde bestilt fra Boozt, var heller ikke et hit. Så det endte kun med at jeg kun beholdte et halstørklæde. Godt at der er en ny pakke på vej i dag fra H&M 😉

 

Translate:

These pictures are from last week. Jannie and I went to the libary in Odense and she took these pictures of me. She is a really good photographer (check out her Instagram @janniemalm). It was so much fun but also really awkward 🙂 

I also recieved the stuff that I ordered yesterday. The dresses was a disaster! So I will be returning that. Luckely there is a new package on its way to day 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg har shoppet...