Odense, vegansk og træning...

Jeg har shoppet…

img_0051

Coat (old) and jeans; Topshop // Scarf: Mads Nørgaard // Bag and cover: By Malene Birger // Shoes: Vagabond (old) // Knit: H&M

Det er slet ikke meningen at jeg skal shoppe lige for tiden. Skal jo spare sammen til Dubai. Men når alle kører udsalg, så er det altså svært at lade være. Derfor faldt jeg også i fælden i weekenden. Ups. Jeg bestilte lidt forskelligt fra H&M og fra Boozt.com. Fra Boozt bestilte jeg blandt andet en kjole jeg har kigget på i laaaang tid! Der var 50% på den + yderligere 20% pga en deal de kørte i weekenden. Jeg blev nød til at slå til. Haha…

Pakken er netop dumpet ind her på kontoret. Lyn hurtig levering. Kæmpe tommel op til Boozt for det 🙂 Tænker at jeg lige viser på min story i eftermiddag/aften hvad jeg har bestilt.

Translate:

I’ve been shopping online over the weekend. I am not supposed to shop beacause of our upcoming trip to Dubai. But I couldn’t resist all the sale. And I bought a dress that I have been dreaming about for a very long time. I’ll show what I bought on my Instagram story later today. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Odense, vegansk og træning...