200318

Odense, vegansk og træning…

 

ngqy5303img_0057 img_0061 img_0069

I mandags var jeg som sagt, ude og skyde en masse billeder med min gode veninde Jannie (find hende på Insta under @janniemalm og se hendes flotte billeder). Bagefter tog vi på Café Venchi i Odense som er vegansk. Super lækkert og rigtig hyggeligt sted. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang at vi kommer der.

Det bliver lidt sent inden jeg kan gå på weekend i dag. Min dag er fyldt med møder og det sidste ligger kl. 16! Jeg håber på at jeg har energi til alligevel at nå forbi trænings centret i aften. Selvom mine ben er mega ømme fra træningen i onsdags. Det var så også første gang i et halvt år at jeg fik trænet. Haha…

Håber i får en dejlig weekend derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

200318