Et år ældre

OOTD 110318

img_9727

Jacket: Nelly // Scarf: Mads Nørgaard // Bag: By Malene Birger // Jeans: Topshop // Shoes: H&M

img_9740

Jeg lever nærmest i den jakke her! Hold nu op hvor var det et godt køb. Jeg elsker at den er så kæmpe og den har holdt mig varm i gennem hele vinteren. 

I søndags holde jeg fødselsdag for familien, så hele min lørdag stod jeg i køkkenet og bagte tonsvis af boller og kage. Det var en super hyggelig dag og jeg er nået den alder hvor fødselsdagsgaver kommer i kuverter. Ellers er det måske også fordi at min familie ved at jeg er ret kræsen og i år havde jeg heller ikke rigtig nogle ønsker 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Et år ældre