Oscars 2018 best dressed

Et år ældre

img_9683

^^ Hej mig, på vej på arbejde med kage og kæmpe smil. For i onsdags havde jeg fødselsdag. Wuhuu…

Jeg havde en dejlig dag og blev forkælet af mine kollegaer med blomster og flødeboller. Jeg blev også forkælet af min søde kæreste med morgenbrød og senere på dagen middag, køretur og hygge derhjemme. Det var virkelig en skøn dag.

På søndag holder jeg fødselsdag for familien, så jeg kommer nok til at bage boller og kage hele dagen i morgen! Min familie er halv-stor, så selv når jeg bare invitere forældre, bedsteforældre og søskende (inkl. påhæng) så bliver vi 18. Det skal nok blive hyggeligt!

Håber i får en dejlig weekend 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Oscars 2018 best dressed