Goodiebox februar

Oscars 2018 best dressed

Det her indlæg var meget tæt på ikke at blive lagt op! Men efter at have set andres bud på ‘best dressed’, blev jeg altså nød til at få lavet det færdig og udgive det. For nøj hvor er det sjovt at se hvor forskellige de indlæg er. Og jeg føler mine bud er ret anderledes end andres. Well here it comes. Mine favoritter:

HOLLYWOOD, CA - MARCH 04: Mirai Nagasu attends the 90th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Mirai Nagasu er amerikansk skøjteprinsesse. Hun havde den fineste lyseblå kjole på og den falder lige i min smag. Endelig en dyp v-udskæring hvor der ikke er fokus på boobies. Jeg kan ikke finde nogen steder hvor kjolen er fra. Måske har hun fået den costumemade.

1a

Jennifer Garner i Atelier Versace – hun ligner en model fra 90’erne og jeg elsker det. Farven er så flot til hende.

Greta Garwig i en gul Rodarte kjole. Den er bare så fin og sød, men også frisk og moderne med den gule farve. Virkelig godt klaret med så stærk en farve.

2a

Elizabeth Moss i Dior Haute Couture. Den er bare så flot til hende og hendes figur.

Mira Sorvino i en kjole fra Ramona Keveza. Den er så feminin og elegant. Havde den været hvid kunne det jo sagtens have kunnet gå som en sommerlig brudekjole.

4a

Christina Lehti i Romona Keveza. Den er bare så fin og simpel.

Pheobe Waller Bridge i en kjole fra Vionnet. Der er altså bare et eller andet ved den her kjole. Den er ikke gudesmuk, men jeg syntes virkelig den er fin. Det er sådan en jeg godt kunne forstille mig Nicole Kidman i også. Det er nok fordi den er anderledes – men på den gode måde.

3a

 Jane Fonda i Balmain. Den her går lidt igen på alles favoritlister og det er da også til at forstå! Den er godt nok flot og den klæder hende bare så godt.

Laura Dern i Calvin Klein. Også en rigtig flot, simpel og elegant hvid kjole.

Til afterparty var der også nogle flotte kjoler i mellem og dem syntes jeg også lige vi skal have med. 

5a

Halle Barry har altså en to-die-for krop. Hun er så smuk. Selvom jeg måske syntes kjolen er lidt til den korte side, så kan hun jo bære det. Kjolen er fra Zuhair Murad, som laver nogle af de smukkeste kjoler.

Jenna Dewan Tatum. Kjolen er jo i sig selv simpel nok. Men det er selve farven på kjolen jeg er helt vild med! Den er så flot og den passer så godt til smukke Jenna. Kjolen er fra Pamella Roland.

6a

Miley Cyrus – whaaat hvor er de altså bare et smukt par. Miley er iført en kjole fra Prabal Gurung.

Kate Bosworth i en Dior Haute Couture kjole. Den er bare så fin og rigtig godt sammensætning med smykkerne og lidt farve på læberne. Rigtig fint look.

 

Alle billederne er fra people.com

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Goodiebox februar