21 lækre tasker

Outfit. Denim on denim.

dhbs2406

Coat: Karen Millen // Sunglasses: Ray-Ban // Shirt and jeans: Topshop // Shoes: H&M // Bag: By Malene Birger

euza9247

De her billeder er fra et par uger siden. Før det blev rigtig koldt og før jeg blev forkølet igen! Jeg elsker den her frakke og jeg bruger den slet ikke så meget, som jeg gerne ville. Men lige nu er det simpelthen for koldt til det. Ligeså snart at det bliver lidt mere forårs vejr, så skal jeg helt sikker bruge den noget mere. Jeg elsker denim on denim! Ved ikke om det er outdated? Well jeg gør det altså stadig 🙂

God søndag derude 🙂

 

Translate:

These pictures are from a couple of weeks ago. Before it got really cold and before I got a cold again! I love this coat and I do not wear it as much as I want to. Right now it is just too cold outside. But as soon as the spring arrives, I will definitely wear it more. I love a denim on denim outfit. I don’t know if it is outdated? Well I’m still wearing it 🙂

Have a nice Sunday 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

21 lækre tasker