I marts vil jeg...

21 lækre tasker

Jeg har samlet en masse lækre tasker! Og ja de er nok ret sommerlige. Men hallå jeg gider ikke vinter mere. Jeg er også virkelig begyndt at tænke på outfits til når vi skal Dubai. Alle taskerne jeg har taget med her, er med henblik på turen til Dubai. Jeg vil rigtig gerne have en stråtaske med og lige nu er der så mange søde og fine at vælge i mellem.

ZARA:

zara-tasker

Taske 1 // Taske 2 // Taske 3 // Taske 4 // Taske 5 // Taske 6

TOPSHOP:

topshop

Taske 1 // Taske 2 // Taske 3 // Taske 4 // Taske 5 // Taske 6

 

SHOPBOP:

 

shopbop

Taske 1 // Taske 2 // Taske 3 // Taske 4 //Taske 5 // Taske 6

 

ASOS:

asos

Taske 1 // Taske 2 // Taske 3

 

 

Dette indlæg indeholder ingen reklame links. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I marts vil jeg...