Hvor har jeg været...

I marts vil jeg…

hello-1

… først og fremmest fejre min fødselsdag! Wuhuu

… se om jeg kan rydde lidt ud i min, efterhånden store, samling af striktrøjer. Det fylder bare så meget

… blive rask. Syntes jeg har været syg med forkølelse og hoste det meste af februar

… for alvor tænke over at komme igang med træning igen

… for alvor komme igang med at spise sundt. Kan i se hvor vi er på vej hen?? Dubai er lige rundt om hjørnet (maj), så hvis jeg på nogen måder skal nå at blive strandklar – så er det på høje tid at jeg kommer i gang!

Jeg har faktisk ikke så meget at jeg vil have ud af marts. Jeg har det faktisk fint med at der er lidt ro på og jeg har bare har tid til mig selv og min kæreste. Det skal der vel også være plads til? 🙂

Hvad vil gerne lave i marts? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvor har jeg været...