LookFantastic beautyboks februar

Hvor har jeg været…

stgl0703 wffh4638

Vi er hjemme igen efter vores tur i Hamburg. Altså vi kom hjem i lørdags, så vi er ikke liiige kommet hjem. Jeg har bare ikke haft tiden eller overskuddet til at få blogget eller kommet ordenligt igang igen med arbejde. Alt køre på et lidt lavere tempo.

Jeg kan mærke at jeg er ved blive syg igen igen! Jeg føler ikke at jeg har en chance for at blive ordenligt rask når det er så koldt og derfor bliver hurtigt syg igen.

Men her er altså lige et par billeder fra lobbyen fra vores hotel. Vi boede på Reichshof Hamburg Curio Collection by Hilton som lægger i centrum og næsten lige over for banegården. Det kan varmt anbefales.

 

God dag derude 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LookFantastic beautyboks februar