Style inspo #3

LookFantastic beautyboks februar

socz2536 wdts7658 xdww7414

Det var i boksen:

  • Dr. PAWPAW Original Balm. Den her har jeg set en del på de socialemedier og har hørt godt om den. Jeg har kun fået prøvet den et par gange, da jeg har mine favoritter inde for læbepomade som er svære at slå; det er Mentholatum og Carmex. Men Dr. PAWPAW kunne godt være et bud på en nyt fast produkt i min samling af læbepomader.
  • Noget andet til læberne er Suger Pear Sublime Lip Scrub fra Triffle Cosmetics, som jeg endnu har til gode at teste. Jeg har før været rigtig glad for den lip scrub fra Lush som hedder bubblegum. Så jeg spændt på at prøve denne om den kan leve op til den fra Lush. Jeg har ikke hørt om mærket før.
  • Elemis Pro-Collagen. En ansigts creme som eftersigende var tre år om at blive udviklet. Den skulle have anti-aging effekt og det lyder jo meget godt. Den har jeg også til gode at få testet, da jeg stadig har andre produkter i samme kategori som jeg er i gang med. Elemis har jeg prøvet et par gange og er også en genganger i de her bokse.
  • Filorga Meso Mask. Igen noget anti-aging/rynke-ish vi er ude i. Jeg har ikke fået prøvet den endnu, men tænker at gøre det næste gang jeg holder hjemme-spa-dag. Filorga er et ganske fint mærke, som lægger lidt i den dyre ende. Jeg har prøvet er par andre produkter fra mærket og det har kun været positivt.
  • Glow Rollers Highlighter i farven Champagne fra BellaPierre. Farven er super fin og tror den er rigtig flot når man får en god tan til sommer. Der er meget glimmer i, så tror mere jeg vil bruge den på kravebenene.
  • Caudalie Vinosource SOS Thirst Quenching Serum. Langt navn! Caudalie er også et mærke at der er rigtig meget med i de her bokse og det er jeg ved at være træt af. For jeg er ikke mega vild med deres produkter. Så den her går nok videre til en som bliver mere glad for den end mig.

Overordnet så syntes jeg at det var lidt en kedelig boks. Den var helt sikkert bedre end januar boksen, men den var så også nok en af de kedeligste længe. Som jeg også skrev sidste gang; så kan man ikke være lige heldig hver gang. Jeg glæder mig trods alt stadig til at se hvad de fremtidige bokse bringer med af lækkerier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Style inspo #3