Beauty favoritter / januar

A – Z om mig #1

mfgi7549

Første del af A – Z facts/ting om mig. Eller noget som fortæller noget om mig og hvem jeg er. Tænker at det kunne være sjovt at gøre det på denne måde i stedet for 5 ting om mig som jeg tidligere har lavet, som i det her indlæg og i det her indlæg. 

Jeg har delt det op, så der er kommer i mellem 3-5 bogstaver med i et indlæg.

A – Må helt sikkert stå for Abbie! Abbie min lille øjesten. Det er faktisk mine forældres hund, men de fik hende i sommeren 2015 hvor jeg boede hjemme i et par måneder. Så vi knyttede meget hurtigt bånd de første måneder af hendes liv hos os. Derfor så mener jeg også lidt at hun er min 😉 Jeg ser hende næsten hver dag, fordi hun også er min kollega! Jeg arbejder i min stedfars firma og han har hundende med hver dag på kontoret. Hun ligger i sin hundekurv under mit skrivebord og det er simpelthen det mest geniale og fantastiske at have sin hund med på arbejde.

B – Er for Bibione. En lille ferieby i Norditalien. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har været der – men mener det er omkring 14 gange. Det startede da jeg var lille, omkring 7-8 år hvor min far pakkede bilen med mine to små brødre og stedmor og kørte turen gennem Tyskland og Østrig – til hvad der skulle blive vores faste ferieby de næste 20 år frem. Da jeg mødte min kæreste overtalte jeg ham til, at vi tage turen derned sammen og heldigvis blev han også glad for det og vi har efterfølgende været der 4 gange sammen.

C – Må stå for cheesecake! Den ene af de to desserter jeg er god til at lave. Hvis jeg selv skal sige det høhø… Men jeg laver altså en rigtig lækker cheesecake, uden gelatine. Den er tung og cremet men frisk og gerne toppet med jordbær. Jeg laver ikke den bagte version.

D – Står for dekorativt. Jeg ved ikke om det er arbejdsskade, fra alle de år jeg har arbejdet i butik. Men jeg har en tendens til dekorere vores hjem, en smule udstillingsagtig nogle gange. Det siger min kæreste i hvert fald. Jeg syntes bare det er pænt. Nej, men jeg kan godt lide at gå og dekorere og indrette her hjemme. Jeg har så mange ideer jeg håber at kan føre ud i verden, når vi får købt hus.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Beauty favoritter / januar