What is in my bag...

Outfit: 04022018

img_9010

Jakke: Nelly // Halstørklæde: Day Birger et Mikkelsen // Jeans: Topshop // Taske: By Malene Birger // Sko: Dr. Martens

img_9016 img_9025

Outfit fra en kold søndag i Aarhus. Jeg var pakket godt ind i min store jakke og varme støvler med en varm latte i hånden. Kan igen mærke en lille forkølelse på vej. Det kradser i halsen og jeg en træls tør hoste. Så jeg sørger for at holde mig godt varm.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

What is in my bag...