Outfit: 04022018

Beauty favoritter / januar

sohg6610

Her er de produkter som jeg har brugt mest og har været glade for i januar.

Det første er et meget nyt bekendskab og det er parfumen fra Bvlgari. Det var en gave og første gang jeg duftede den, tænkte jeg at den var tung og meget damet. Det er den også. Men jeg er bare blevet mere og mere glad for den. Den passer fint til her om vinteren, hvor at jeg synes at det passer godt med lidt tungere dufte. Om sommeren er jeg mere til friske og sommerlige dufte.

Dagscremen fra Estee Lauder, har ikke kun været en januar favorit men en favorit lige siden jeg købte den. Den er simpelthen så lækker at føre på huden. Den dufter dejligt og jeg er slet ikke tvivl om at det en jeg går tilbage til igen. Den er desværre lige blevet tom for et par dage siden, så holder lidt øje med om den kommer på tilbud 🙂

Det næste jeg har været rigtig glad for at min Pixi Multibalm i farven Baby Petal, som var med i en Goodiebox. Den har den helt rigtig farve til at give lidt farve på mine blege kinder, så det stadig ser naturligt ud. Det er første gang at jeg prøver en blush i stick form, men synes det fungere super godt og det er nemt at blende ud med en make-up børste.

ssmz3139

En all time favorit er Carmex læbepomade. Jeg har i mange år både brugt den blå og gule bøtte og jeg blev kun glad der var en ny lille bøtte med i januar Goodiebox’en. Jeg har en fast stående på mit skrivebord på arbejde.

Jeg har i noget tid haft kigget på de har tørbørster og har gerne ville prøve dem, så da den også var med i Goodbox’en for januar måned blev jeg meget begejstret. Jeg får desværre ikke fået den brugt så meget som jeg gerne ville – helst hver morgen, fordi jeg har været syg og det simpelthen har været for koldt at stå uden tøj på og børste sig. Haha. Men når jeg nu kommer rigtig på dupperne igen, så skal der børstes løs. For det føles altså virkelig godt på huden. Jeg er fan!

Vi tager lige et produkt mere som jeg først blev introduceret for i en Goodiebox! Det er make-up fjerneren fra Bioderma. Den gør altså bare sit job. Det er nænsom og ikke hård ved huden og jeg blev nød til at købe den store flaske efter jeg havde brugt den lille fra Goodiebox’en færdig.

vrdo9091

Til sidst er en tørshampoo som jeg meget glad for! Jeg har ALTID mindst to flasker Batiste tørshampoo på “lager”, ud over de to jeg normalt har i brug. Skal bare ikke stå i den situation at jeg løber tør og ikke har en ekstra haha! Jeg bruger kun den originale (normale) og så den her med volume effekt da jeg syntes at de er de bedste. Jeg heller så meget til når de kommer til at dufte af for meget 🙂 Jeg køber dem når jeg i Normal.

tcxw7578

Men det var altså min favoritter for januar måned. En del af produktene er sjovt nok fra min Goodiebox og det må jo bare bekræfte at det kan betale sig for mig at abonnere på boksen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Outfit: 04022018