Wishlist February

What is in my bag…

hoji4802 kzvr0761

Jeg er blevet så glad for min By Malene Birger taske (læs om den her).

Den har bare den helt rigtige størrelse, til sådan en som mig – som godt kan have tendens til at proppe den. Jeg her taget det med, som jeg altid har i min taske og det er:

Først og fremmest mine nøgler. Min Louis Vuitton pung og kortholder har jeg også næsten altid med. Nogle gange skiftevis. Jeg er lidt gammeldags og har ofte mønter og sedler på mig. Så derfor kan jeg ikke nøjes med min kortholder.

Det næste er, solbriller! Jeg hader at komme afsted uden solbriller – dem på billedet er bare et par billige fra H&M og derfor helt perfekte til bare at kunne rode rundt i tasken. Læbepomade og hårelastik kan jeg gå helt i panik over, hvis jeg kommer afsted uden. Det skal jeg bare have med mig. Til sidst apropos panik, så er den lille flaske mine panikdråber. Som jeg heldigvis ikke bruger så tit mere, men som jeg bare skal have med. Det er min redningsvest og min sikkerhed. For hvis jeg får brug for dem, in case jeg får angst, så bliver det kun værre hvis jeg ved at jeg ikke har mine panikdråber med.

Til sidst så har jeg et lille spejl, som fulgte med tasken. Smaaaart. Og så har jeg en lille Clean parfume roll on. De er så fine lige at have på sig, hvis man er kommet ud af døren uden parfume eller i løbet af dagen lige har brug for at friske op 🙂

Men det er altså mere eller mindre det som jeg altid har i min taske. Der er faktisk to ting som ikke er med: mine mobiltelefoner – i hverdagen har jeg både min arbejds,- og private mobil + et sæt høretelefoner som for det meste er viklet ind i mine nøgler! Nogen som kender det? Haha….

Hvad har i altid med i jeres håndtaske? 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Wishlist February