Udsalgs favoritter

Café date

bswo7205 emgp9562 sjhm9573

I lørdags tog jeg min søde mormor under armen og tog ud og fik en “brunch”.

Det var sådan set ikke rigtig brunch og de kalder det også en morgenmads platte. Men det var helt perfekt og super hyggeligt. Jeg minder på mange måder meget om min mormor og vi hygger os rigtig godt sammen. Hun er det sødeste væsen jeg kender 🙂

Vi spiste på Cafe Onkel i Bogense, som er en rigtig fin lille cafe. De har en rigtig hyggelig gård, som er perfekt at bruge om sommeren. Det var første gang jeg spiste der, men kommer helt sikkert igen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Udsalgs favoritter