220118

Opskrift med: NATURLI’ hakket plantefars

oyur4100

Jeg blev lidt nysgerrig på det her plantefars og prøvede i sidste uge at købe en pakke. Vi spiser kød og bliver hverken vegetar eller veganer lige foreløbigt. Jeg vil dog gerne indføre flere kødfrie dage og jeg kan tydeligt mærke på mig selv at de dage hvor min kæreste ikke er hjemme, der spiser jeg meget lidt kød.

Men jeg kastede mig ud i en meget klassisk og simpel ret – pasta med kødsovs. Men helt vegansk.

qjiu6049

Ingridigenser (til ca. 2 pers.)

  • 400 gr. NATURLI’ hakket plantefars
  • 2 håndfuld Organic Edamame & Mung Bean Fettuccine (kan købes i Netto)
  • 1 lille/mellem stort løg
  • 1 stor gulerod
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 håndfuld champignoner
  • ½ rød chili
  • 1 hvidlløg
  • 1 dåse hakket tomater
  • 2 tsk tomatpure
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde:

  • Varm en gryde med olien
  • Hak løg, hvidløg og chili i små tern og kom i gryden når den er varm
  • Guleroden, peberfrugten og champignonerne skæres i henholdsvis tern og skiver. Eller efter ønske
  • Kom grønsagerne i gryden og lad det stege i 2-3 min inden farsen tilsættes
  • Kom NATURLI’ farsen i og sørg for at skru varmen en smule ned. Jeg syntes det havde nemt ved at brænde på og sætte sig i bunden af gryden
  • Farsen skal ca. have 8-10 min, når der er 2-3 min tilbage kom tomatpure i og rør godt ind farsen. Herefter tilsættes de hakkede tomater
  • Lad det stå og simre i mens at pastaen koges

cxpp9954

Velbekomme 🙂

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

220118