Designer tasker - ønskeliste

Om at se på hus #2

Blue and white apartment // Nordic interior // Scandinavian // home decor // interior

Billede fra Pinterest

Vi har kigget efter hus i nogle måneder nu og det er som at boligmarkedet – der hvor jeg kigger – bare er gået i stå! Det er så frustrerende. Jeg er inde og kigge dagligt om der er kommet nye boliger til salg. De fleste dage er der ikke kommet noget og de dage hvor der er, så er der 80% chance for det er et sommerhus.

Skal jeg udvide min søgen?

Altså skal jeg se efter huse i andre byer? Jeg har kigget – men det er ikke fordi det bliver meget bedre. Det næste er at jeg meget i mod at finde et hus, hvor jeg bliver afhængig af en bil. Min kæreste har bil, men bruger den hver dag til at køre på arbejde. Jeg syntes ikke vi skal ud i at have to biler, eller at en af os skal til bruge offentlig transport. Det skal kunne klares på en cykel.

Når nu at det er gået lidt i stå med nye boliger, så kommer jeg til at fange mig selv i se på gamle boliger igen – som man allerede har sorteret fra. For så må vi jo bare gå på kompromis og tage det der er? Men det kan betyde omfattende renovering og et halvhjertet køb. Det har jeg heller ikke lyst til.

Læs første indlæg her.

Der er i sær én ejendom som irriterer mig. Huset er nogenlunde – men det har potentiale og kunne blive ret lækkert. Prisen er meget god i forhold til størrelsen, men er også sat efter at der skal lægges penge i renovering. Problemet er… grunden er alt for stor! Altså den er åndsvagt lang og dårligt udnyttet. Huset er inde i byen og grunden kunne snildt deles i to til en ekstra grund. Jeg har hverken tiden eller lyst til at skulle bruge så meget tid, som vedligeholdelsen ville kræve på den grund.

Suk.

Ejendomsmægleren ringede i sidste uge angående en skuffesag, som jeg var ude og se på i går. Det var et super hyggeligt lille byhus. Gammelt! Men ny renoveret og sat rigtig charmerende i stand. Men det var altså lige et tand for småt.

Til gengæld skal ud og se på et andet hus i morgen, som er et parcelhus. Jeg har kigget på det mange gange på nettet, men har ikke rigtig tænkt at det var noget. 1. er at det er et parcelhus og 2. er at det ligger i den dyre ende. Så jeg spændt på at komme ud og se det i morgen 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Designer tasker - ønskeliste