Style inspo #2

Liquid lipstick

wbrd8402adea2831bvhk1132

Jeg er blevet ret glad for de her liquid matte læbestifter. Det kræver lidt øvelse, syntes jeg at få den perfekt på. De kan godt være lidt svære at styre. Den jeg har på er fra Sephora og var med i julekalenderen. Jeg tror det er den her, som hedder Always Red. Den laves i rigtig mange forskellige farver og holdbarheden er helt OK efter prisen.

En anden jeg har, som jeg er rigtig glad for er en fra Kat Von D, som er lidt mere en mørk nude farve – farven hedder Lolita II. Kan købes her. Der er holdbarheden også rigtig god. Jeg fik den fra en Goodiebox, hvor de havde lavet et samarbejdet med Sephora (find den her).

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Huda’s liquid matte læbestifter – der er nogle rigtig flotte farver i mellem.

Kan du anbefale andre liquid matte læbestifter, som jeg måske skal prøve. Eller har du selv en favorit?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Style inspo #2