Ærtepasta med spinat og Soya Cuisine

Weekend!

img_8428 img_8430

Jeg har simpelthen sukket efter weekenden hele ugen! Jeg var slet ikke klar til at starte op igen på arbejde den 2. januar – men jeg gjorde det og jeg kom igennem ugen haha!

Nu sidder jeg lige på sofaen og slapper af, inden vi skal til min lillebrors fødselsdag. Det glæder jeg mig til, for det betyder jeg kommer til at se mine brødre, far og bedsteforældre som jeg slet ikke får set lige så meget som jeg gerne vil.

I aften skal jeg til indflytterfest hos en veninde. Det kan tælles på en én hånd hvor mange fester jeg er til om året. Jeg er ret kedelig hæhæ. Well jeg glæder i hvert fald til i aften, det skal nok blive rigtig hyggeligt og sjovt.

Rigtig god weekend derude! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ærtepasta med spinat og Soya Cuisine