2017 recap part 1

Ærtepasta med spinat og Soya Cuisine

nddi8496 nfld9795 uuvl4263

I går aftes lavede jeg denne ret for første gang. Det er ikke den smukkeste ret at tage billeder af, men den smagte rigtig godt. Den kan også laves vegansk.

Ingredienser: Til ca. 2 personer

  • Pasta (jeg brugte denne ærtepasta) ca. 100 g.
  • Soya Cuisine 250 ml
  • Spinat – jeg brugte en hel pose
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • Chiliflager
  • Jeg havde rester af kylling fra dagen før, som jeg skar i tern og kom med i. Dette kan undlades. Ligeledes kom jeg ca. 200 ml. hønsebouillion i – dette kan erstattes af en grøntsagsbouillon.
  • Olie til panden
  • Pinjekerner

Fremgangsmåde:

  • Løg hakkes i små tern og hvidløg presses med hvidløgspresser
  • Varm en pande med olie og svits løgene
  • Tilsæt spinat og steg det til det blevet blødt og “klasket”
  • Her kan man så vælge at komme kylling i eller undlade det
  • Tilsæt Soya Cuisine og lad det simre lidt – hvis man synes konsistensen er for tyk så kan der tilsættes noget bouillon vand til det bliver den ønskede konsistens
  • Kom de pressede hvidløg i, chiliflager og smag til med salt og peber
  • Kog pastaen i følge anvisning, tag måske lige et minut fra da det skal over i sovsen
  • Hæld pasta sammen med sovsen og lad det stå og trække lidt
  • I mens kan man riste pinjekerner på en lille pande. De skal kun lige have en gylden farve

Serveres med overdrysset pinjekerner. Velbekomme 🙂

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

2017 recap part 1