8 ting jeg gerne vil i januar

2017 recap part 1

20171

Første omgang af mit tilbageblik af 2017. De første par måneder var jeg ikke særlig aktiv på min blog – det var faktisk først i slutningen af februar jeg kom i gang. Men her er altså en hurtig gennemgang af de første måneder af 2017.

  • Jeg har først og fremmest brugt rigtig meget tid med det lille myr på det første billede – Abbie. Min lille Abbie-fis. Det er jo helt åndsvagt så meget man kan holde af en hund, men hun er simpelthen det sødeste lille væsen <3
  • I marts var jeg med mine søstre og mor på en tøsetur til Edinburgh, som var en super hyggelig tur og jeg fik købt min lille Louis baby.
  • Jeg har åbnet rigtig mange goodiebokse i 2017! Jeg får både fra Goodiebox og fra LookFantastic! Jeg er ikke lige god til altid at få skrevet om boksene her på bloggen, men fik skrevet om disse: LookFantastic februar, LookFantastic marts, Goodiebox april, LookFantastic april.
  • Jeg prøvede i en god periode at få spist sundt og kom ind i god stime med at lave mad og fik trænet en del. Det blev også til et par opskrifter her på bloggen, som f.eks. saftig kyllingbryst med med lækker salat og Den sunde “tun mousse”.
  • Jeg fik gået ture og nydt den tidlige sommersol, de få gange den nu var ude 😉
  • Jeg brunchede med mine veninder, som jeg har kendt siden folkeskolen.
  • Til sidst så blev min kæreste færdig på jurastudie i maj, samtidig blev han fuldtidsansat som advokatfuldmægtig. Jeg er så mega stolt af ham. Han er for sej. Vi fejrede det med en tur til vores elskede Hamburg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

8 ting jeg gerne vil i januar