Style inspo #1

Kan jeg lade være med at shoppe i en måned?!

… Min mor ville sige nej. Min kæreste ville sige nej! Og jeg er også selv i tvivl om at det kan lade sig gøre 🙂

Vi er lige kommet ud af en ret dyr december måned. Der blev købt mange julegaver (mest til mig selv), spist meget ude og jeg har ærlig talt ikke været særlig bevidst om hvad mine penge blev brugt på. Tror faktisk at vi godt kan tælle november med her også.

SÅ nu vil jeg prøve at lade være med at shoppe hele januar måned. Det bliver hårdt – ikke nok med at udsalget er i fuld gange, så skal jeg også til stor fødselsdagsfest og indflytterfest de næste to weekender. Så ikke noget med at købe noget nyt til at have på 🙂

Tror i jeg kan holde det?! Hahaha….

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Style inspo #1