Julebordet

New in: By Malene Birger

img_8237

img_8243

ENDELIG! Ohh mah god!

Den her smukke taske er endelig min <3 Jeg har set på den i evigheder (den var på min november wislist) og jeg har holdt øje med den på BMB’s hjemmeside. Her i efteråret var den pludselig væk, udsolgt? Krise…

MEN d. 27. december sad jeg klar til udsalg start og hvad finder jeg som det første på BMB’s hjemmeside!? Min taske – jeg turde ikke andet end bare at bestille den med det samsme. Jeg fik 40% på den og den er alle pengene værd. Den er igen væk fra hjemmesiden nu, men den er der stadig i sort/rød og i en mindre version som også er ret fin 🙂

Covered kunne jeg ikke stå for, syntes det er ret cool og det var også med på udsalg. Find det her.

Ingrid taskeIngrid taske

Lille Ingrid taske / Stor Ingrid taske

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Julebordet