Det er okay at være kikset...

Inspiration til julebordet

julebord-dekoration

Vi skal holde jul hos min mor i år og der plejer jeg sammen med mine søstre at dække bordet. Jeg kan godt lide det lidt mere rustikke look, med gran/grønt og levende lys. Jeg er stærk modstander af røde nervøse velour duge. Åh det gør jo helt ondt i øjnene.

Vi har et plankebord hvor man netop kunne lave det her rustikke look, som jeg syntes er lækkert og hyggeligt. Men nu skal vi jo holde jul ved min mor og hun har lidt mere ren skandinavisk stil. Jeg ved at vi skal grå dug på, så skal prøve at arbejde ud fra det. Forstiller mig stadig noget grønt, nogle grene, levende lys og måske noget sølv. Det kunne også være cool at kombinere med noget sort, så man laver et sort, grå og sølv tema.

Har i fundet ud af hvordan julebordet skal dækkes hos jer? 

Billederne er fra Pinterest.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det er okay at være kikset...