Fredag 15. december

3. søndag i advent / julekonfekt

img_8071

I går fik jeg endelig tid at få lavet julekonfekt. Endda med hjælp fra min kæreste – nok mest for at være sikker på at jeg kom nok nougat i! 🙂 Det blev til 4 forskellige slags konfekt. Stangen er en lag på lag med skiftevis almindelig marcipan og nougat. Toppet med chokolade og frysetørrede hindbær.

img_8063

De små trekanter er klassikeren – den med marcipan og nougat overtrukket med chokolade. Trekanterne med frysetørrede hindbær er lidt anderledes, da det er marcipan og nougat blandet sammen og så med et lag nougat i mellem. Vi går ikke ned på nougat hos hos! ;P

img_8068

Glimmer kuglerne er jorbær/champagne marcipan med overtrukket chokolade og ja – rosa glimmer på. De blev altså meget fine. Som det nok er tydeligt at se, så kørte vi bevidst det rustikke look. Haha ej jeg har bare ikke tålmodighed eller færdigheder til at gøre det fint og snor lige. Det vigtigste er at det smager godt ikk?

Her er hvilke ingredienser vi brugte:

img_80821

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Fredag 15. december