3. søndag i advent / julekonfekt

16. december / Hamburg

img_8038

I lørdags tog min kæreste og jeg endnu en tur til Hamburg. Denne gang havde vi planlagt at bruge hele dagen der og havde også snakket om at tage en overnatning. Men det blev det ikke til, da vi også gerne ville nå at have lidt tid derhjemme i weekenden.

Vi kørte om formiddagen efter vi havde spist morgenmad og der var overraskende nok ikke særlig meget trafik. Turen gik faktisk rimelig hurtig og uden kø – det var først da vi kom ind til byen at vi mødte trafik. Nogle veje var spærret af, da der skulle være juleparade.

img_8041

Det første vi gjorde var at tag på Vapiano og få frokost. Jeg tog en cæsar salat, den plejer at mætte godt uden at den ligger for tungt. Det er bare så nemt at gå derind og det koster ikke alverden. Det er blevet vores faste go-to sted når vi sultne og ikke ved hvad vi ellers skal have.

img_8042

Efter vi havde spist gik vi rundt i Hamburg’s gader og kiggede butiksvinduer. Der var mange mennesker ude den dag, så vi gik ikke ind i nogen butikker. Det kunne ingen af os overskue! Haha 🙂 Ved Mönckebergstrasse var der juleparade, som jeg tvang min kæreste til at stoppe op og se.

img_8046

Det begyndte desværre at regne en smule om eftermiddagen og vi besluttede derfor at køre en tur og tage ned forbi havnen. Da vi kørte tilbage til centrum var det blevet mørkt og vi fandt os et sted og spiste inden vi kørte tilbage i mod Danmark.

Jeg fik ikke taget så mange billeder, da det var ret koldt. Men der er allerede planer om en ny Hamburg tur, bare med min søster og hendes kæreste. Så må jeg gøre op for det der 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

3. søndag i advent / julekonfekt