På det seneste...

Fredag 15. december

fydw1418 vqqm8285

Jeg sidder i skrivende stund lige og nyder min første kop kaffe i dag. I dag har alting bare taget lang tid for mig. Jeg kunne ikke komme op af sengen til morges, det tog liiiiidt for lang tid at lægge et halvhjertet forsøg på make-up og nu klokken lidt i 10 har jeg først lige taget mig sammen til at spise morgenmad og tag en kop kaffe.

Jeg er bare træt! MEN jeg er glad. Glad fordi det er fredag! For lige om lidt så har jeg weekend og den skal jeg bruge sammen med min kæreste. Det glæder jeg mig til.

Jeg har stadig ikke fået købt en eneste julegave… :/ Oh well – når det vel nok?

Hvad har i af planer i weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

På det seneste...