#TBT N°2

På det seneste…

Det har stået lidt stille her på bloggen siden i torsdags. Men dagene er bare fløjet afsted! Til gengæld har jeg været rimelig aktiv på Instagram og lavede blandt andet en Black Friday haul på på story. Men her kommer lige en recap over hvad jeg fortaget mig de sidste par dage.

img_7986

… har jeg været i IKEA. Vi var så heldige at Nissen kom med et gavekort til IKEA og det var helt perfekt. Stod nemlig og manglede en kommode til at opbevare sengetøj i. Så jeg tog med min mor og søster derud i lørdags, da de også skulle have lidt forskelligt. Og så er der jo det når man går i IKEA (ligesom Netto), så kommer man jo aldrig bare ud med den ene ting man kom for. Nej nej, vognen bliver altid fyldt en masse andet også! Haha…

img_7995

… været ude og gå i sne med Abbie. Søndag vågnede de fleste af os til sne og jeg måtte bare have Abbie med ud og nyde det friske vintervejr.

img_8005

… søndag fik jeg også ordnet julenegle! Har den fineste mørkerøde neglelak fra Chanel, som passer perfekt til december og jul. Det eneste minus er at den ikke holder særlig godt. Men det syntes jeg generelt ikke Chanels lakke gør. Der skal i hvert fald en meget god under og overlak til.

Datoen siger den 12. december og jeg nyder virkelig at det er december og jul. Jeg mangler dog stadig at få købt julegaver – indtil videre har jeg kun købt til mig selv. Ups. Tænker at få det ordnet i denne uge. Tror det bliver til at jeg finder det meste på Magasins hjemmeside. Det er det nemmeste 🙂

Rigtig god dag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

#TBT N°2