Min weekend

December/Christmas wishlist

juleoensker2017

1/ Ole Henriksen gaveæske 2/ Sony kamera 3/ Dybe Royal Copenhagen hvid riflet tallerkener 4/ Dyson støvsuger 5/ Vase fra Menu 6/ Guld bestik fra Gense 7/Dior parfume gaveæske 8/ ATYM Magasinholder 9/ Abonnement til blomster fra Posy

I år syntes jeg det har været svært at lave en ønskeliste og i sær at komme på ting for os begge. Min kæreste er også dårlig til at komme på ønsker og jeg syntes det er svært at ønske fælles ting. Andre der har det sådan? Det er jo heller ikke fordi vi mangler noget. Men der er nogle ting vi godt kunne tænke os f.eks. en ny god støvsuger! Alting er jo noget man ønsker sig og ikke så tit noget man står og mangler. Ved i hvad jeg mener? 😉

Anyways, jeg har sammensat en ønskeliste med hvad jeg godt kunne ønske mig i år til jul. Der er en smule guldtema over det haha 🙂 Den dækker også over min månedlige ønskeliste, som jeg plejer at lave.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min weekend