Get away tur til Hamborg

Min weekend

Hej derude!

Har i haft en god weekend? Min er fløjet afsted, men kun fordi at den har været fyldt med gode aftaler.

Fredag var jeg til julefrokost med pigerne fra HF. Der blev bowlet, hygget, snakket og spist julemad. Vi kom til at snakke om at vi har 10 års jubilæum i år og det er altså vildt at tænke på at det er 10 år siden at jeg gik på HF… haha #old

img_1418

^^ outfit lørdag ^^

Jakke: Nelly // Halstørklæde: Day et Mikkelsen (gammel) // Støvler: Dr. Martens

Lørdag tog jeg med min søster og mor ind til Odense for at ose og hygge. Vi spiste brunch på UBN ONE og jeg fik købt nogle ekstra bøjler i Søstrerne Grene samt en ret fin blå glas vase. Jeg har brugt vasen til at komme en lys kæde i og jeg syntes det pynter så fint.

ewxb9453

Søndag stod den på julehygge ved min mor, sammen med min søster, hendes kæreste og min kæreste. Der blev flettet julestjerner og spist masser af æbleskiver. Super hyggeligt! Det blev til et hurtigt spejl-selfie med mit oufit i går. Rimelig dårligt lys, men ville lige vise de nye støvler som jeg købte til Black Friday.

img_7954

Strik: H&M // Nederdel: Topshop (gammel) // Støvler: Nelly 

img_7950

For lige at skrue ekstra op på juletermometret havde jeg lavet røde jule læber med min Illamasqua Lava Lipstick i farven Vixen. Den er mat og holder super godt. Kan helt klart anbefales 🙂

Nu er det tilbage til mandag, job og hverdag. Jeg har optur på fra weekenden og det kan jeg godt mærke, at det gør min mandag meget nemmere at komme igennem. Rigtig god dag til jer alle! 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Get away tur til Hamborg