Opskrift: Thai suppe

Inspiration til juledekoration og pynt

juledekoration-pynt

For at være helt ærlig så har jeg aldrig brudt mig om julepynt og jeg har aldrig i de 8 år jeg boet ude pyntet op i mine lejligheder. Hvorfor spørger du så?

  1. Pynt der skal være fremme en måned, for så at være pakket væk i 11 måneder. Giver ikke mening, for mig.
  2. Meget julepynt er altså grimt. Yes I said it. Jeg kan ikke fordrage små nisser og julemænd.
  3. Jeg har arbejdet i butik i mange år og det kan virkelig ødelægge ens julehumør.

MEN something has change. Jeg tror faktisk at det er fordi jeg ikke arbejder i butik mere. Jeg har lige haft brug for en pause fra hele cirkusset og nu føler jeg rent faktisk at jeg kan komme i julestemning og kan nyde at det er december og at julen nærmer sig. OG for første gang i 8-9 år har jeg lyst til at pynte (en smule) op til jul i mit lille hjem.

Det bliver dog på en simpel og nedtonet udgave. Jeg vil stadig ikke have nisser i mit hjem. Men jeg er blevet meget inspireret af surfe lidt rundt på Pinterest og ovenover har jeg samlet en collage, med hvad jeg syntes er pæne juledekorationer og pynt.

Hvis man følger med på min Instagram, så viste jeg også i går på Insta Story noget julepynt jeg har købt i Netto. Det glæder jeg mig til at indrette mit hjem med i weekenden.

Pynter i op til jul hos jer?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Opskrift: Thai suppe