22112017

Min kæreste svare på 10 spørgsmål om mig

img_41901

Er Louise et katte eller hunde menneske?

Svar: Hunde – Jeg er begge dele 🙂

Hvor vil Louise gerne på ferie hvis man ikke skulle tænke på tid og penge?

Svar: Dubai eller London – Jeg har som sådan ikke et sted, men jeg gerne til både Dubai og London og i sær hvis man ikke skal bekymre sig om penge eller tid. Med det sagt, så har vi jo faktisk lige booket en tur til Dubai i det nye år, som jeg glæder mig helt vildt til.

Louises ynglings serie er/har været?

Svar: Det er forskelligt – lige nu er det den mærkelige ude i skoven (han mener Outlander). Ellers er det måske Greys Hvide Verden – Vi ser ret mange serier og jeg i gang med ret mange. Outlander er ikke min ynglings, men den er nok på top 5.

Hvad vil Louise helst gå med? Kjole eller jeans?

Svar: Det kommer an på anledning. Du kan godt lide kjoler, men du har det nok bedst i jeans – Det er meget rigtigt. Jeg går mest med jeans, men kan også godt lide at have kjoler på.

Hvor lang tid bruger Louise på at gøre sig klar om morgnen?

Svar: Det ved jeg ikke – en halv time? – Det er meget rigtigt

Hvilken ret er Louise bedst til at lave?

Svar: Ingen kommentar. Jeg er ikke den bedste til at lave mad, langt fra. Og det er desværre gået ud over min kæreste mange gange. Haha

Kan du nævne to dårlige vaner Louise har? 

Svar: Kun to?? Du stabler i køkkenet (har fået øgenavnet stablekongen) og du glemmer at spise aftensmad – Han er sød ved mig her, for han kunne sagtens nævne nogle som var værre!

Fortrækker Louise at handle på nettet fremfor fysiske butikker eller omvendt?

Svar: Du fortrækker at handle i fysiske butikker, men er lidt nødsaget til at handle på nettet – Hej, vi bor på ude på landet

Hvad er Louises drømmejob?

Svar: Det har ændret sig, tidligere ville du gerne arbejde inde for modeverden. Men ved det ikke nu – Jeg har altid troet at jeg altid skulle arbejde med mode og tøj – men det er ikke så vigtigt for mig mere, som det var for et par år siden.

Kan du beskriv Louise med tre ord/sætninger?

Svar: Mærkelig, tilbageholden og sød 

Yes og det var så svarene fra min kæreste, hvis du vil hvad min mor svarede på samme spørgsmål så klik her. Næste gang så bliver det en af mine søstre som svarer på de samme spørgsmål.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

22112017