Julefrokost på MASH

Jeg drømmer om…

art-abstract

… om et stort flot maleri, til når vi finder et hus. Det skal være rigtig stort og det skal være abstrakt. Jeg kan godt lide at de bliver lide spacy og for mig ligner det det ydre rum, eksplodererende stjerner, galakser og uendelighed.

Det er flot både at have hængende på en hvid væg, men også på en væg med farve som er i maleriet. Så det bliver lidt tone i tone. Det syntes jeg kan se mega cool ud.

 

Seascape abstract https://www.etsy.com/listing/253573348/large-abstract-seascape-painting-palette

Travail disponible sur commande, par la commission. Peuvent être créés sur des tailles et tonalités différentes. Fin de temps 7-10 jours. Votre peinture sera la même taille et la composition/couleurs similaires. Ce travail aura des coups de pinceau unique juste pour cette peinture. Chaque tableau que je crée est unique en son genre. Si vous souhaitez une taille différente s’il vous plaît m’envoyer un message et je vais essayer de le faire pour vous. -Paysage je -Medium : technique mixte -Sup...

CHRISTIAN HETZEL-This is stunning.

103 отметок «Нравится», 3 комментариев — Modern Emulsions - Magda Assaf (@modernemulsions) в Instagram: «'Fire Within' | 48"x48" | Mixed media on cradled birch panel | Monochrome with silver and gold…»

Alle billeder er fra Pinterest.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Julefrokost på MASH