Julefrokost!

Meet up

czeb8563

Sponsoreret//

I går var jeg en tur i Odense for at mødes med en masse dejlige damer. Det er et helt nyt initiativ der bringer de fynske bloggere, Instragrammer, vloggere og influencers sammen til at netværke og det har fået det navnet; Fynske Influencers

Odense’s nok hyggeligste og mest insta-worthy café – Café Fleuri – lagde rammerne til og vi blev serviseret med de lækreste drinks, snacks og kaffe. Det var super lækkert.

Det var en fantastik mulighed for at ses og netværke med andre som er lidt i samme båd som en selv. Selvom det er vidt forskelligt hvad vi bruger medierne til, så kan man på mange måde relatere til hinanden. Jeg glæder mig allerede til at vi skal ses igen.

sicm4232

mecw9596

Til sidst vil jeg bare lige sige, at hvis man stadig ikke har besøgt Café Fleuri i Odense – så er det altså bare afsted! Nu vil jeg gøre mig klar, for jeg skal nemlig snart ud af døren igen.

Rigtig dejlig lørdag derude 🙂

 

   

2 kommentarer

 • Tusind tak fordi du ville komme og være med til at bakke op omkring vores initiativ!

  Klem J

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Tak og selv tak. Det er simpelthen så godt et initiativ. Jeg er glad for at jeg må være en del af det 🙂

   /Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Julefrokost!