9 bud på julefrokost kjoler

Vi skal til Dubai

sweettreats-com

Ferien er booket og jeg glæder mig som et lille barn. Vi har aldrig været i Dubai og er meget spændte! Jeg brugte rigtig lang tid på at undersøge; hvor man skal bo, matche priser på hoteller og undersøge hvilke perioder man skal tage afsted på i forhold til priser og vejr.

Vi skal afsted i starten af maj og bo på et hotel som hedder JA Ocean View som er tæt på stranden og på shoppinggaden The Walk. Jeg har bestilt med halvpension, da jeg har læst mig til at det godt kan være lidt dyrt at spise ude.(?) Og det var ikke særligt meget ekstra vi skulle give for halvpension, så det tog jeg med.

Men der er jo helt sikkert en del af jer som har været i Dubai, og derfor spørger jeg om tips og råd til seværdigheder og spisesteder! What to do? What to eat? Hvad skal man være opmærksom på?Help 🙂 🙂 🙂

 

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

9 bud på julefrokost kjoler