Søndag 12112017

9 bud på julefrokost kjoler

julefrokost-kjoler

Kjole 1 // Kjole 2 // Kjole 3 // Kjole 4 //Kjole 5 //Kjole 6 // Kjole 7 // Kjole 8 // Kjole 9 

Julefrokost kjolen den er typisk lidt mere sexet end andre kjoler? Er det ikke der man lige giver den lidt ekstra gas med glimmer og vipper? 

Jeg skal til årets første julefrost på fredag med mit arbejde. Det er mig der har stået for at arrangere det, så jeg ved at det bliver mega godt! Haha. Jeg ved så også at jeg nok ikke skal have en af overstående kjoler på! Vi skal nemlig spise på Mash, så jeg tænker et par sweatpants er passende ;P

Nej jeg ved faktisk slet ikke hvad jeg skal have på! Altså det det bliver jo nok et sort outfit, men om det bliver kjole eller bukser – I don’t know. Hvis jeg skulle vælge en af kjolerne fra collagen så syntes jeg kjole 4 og 5 er ret fine 🙂

Skal i snart til julefrokost? Og har i nogle gode ideer til outfits? 🙂

/Dette er ikke et sponsoret indlæg og indholder intet reklame. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Søndag 12112017