07112017

NEW IN: Louis Vuitton 2hand pung

img_7631 img_7633

Det her var et af de køb som blev overvejet i ca. 3 sekunder! Den er brugt og købt på Tictail, derfor er var der kun én til salg. Prisen var god i forhold til standen og jeg kunne ikke modstå fristelsen.

Jeg har jo min lille kortholder som jeg købte tidligere på året, men har manglet en god størrelse pung, da jeg alligevel ofte har mønter og sedler på mig. De har indtil videre bare flydet rundt i bunden af min taske – mega irriterende. Nå men så var det jo at jeg så den her pung og tænkte at den passede perfekt!

Og i lå den så og ventede på mig i min postkasse 🙂 Det er første gang at jeg køber et designermærke 2hand, da jeg ret påpasselig med ægtheden. Men jeg slet ikke tvivl om ægtheden på denne, på grund af sælgeren. Så jeg tør godt gøre det igen, men kun når jeg ved jeg kan stole på sælger – som ved dette køb.

Det er ikke lige de bedste billeder, da det var mørkt da jeg kom hjem i går og skulle ud af døren igen. Så det blev lige to hurtige billeder 🙂

 

Ha’ en dejlig dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

07112017