Min weekend - Vino, Kbh og angst

07112017

img_7602

YESSSS så kører det tirsdag! Havde lige skrevet et indlæg og trykker udgiv. *Puf* så er det væk! For h*lvede. Dilemma – skal jeg prøve at skrive hele teksten en gang til, eller bare droppe det??

Okay here we go (igen).

Mit antræk fra i lørdags ^^

Jeg syntes det blev lidt rebelsk med et helt sort outfit med ripped jeans og Dr. Martens støvler. Kun brudt af en camel farvet cashmere strik. Jeg sidder på kontor i hverdagene, hvor det ikke er passende at have hullede bukser på. Så det bliver hurtigt mine go-to bukser i weekenderne, fordi der skal ske noget andet. Det er ligesom mit valg, enten almindelig sorte bukser eller sorte bukser med hul ved knæene. Skulle nødigt prøve noget nyt 😉

I går var det nærmest direkte til fødselsdag efter arbejde, så var den dag ligesom gået. Jeg havde mig også lige en tudetur, på arbejde i går, på grund af en trist besked og en dum misforståelse. Kender i det når man får en besked og man bare får læst bidder af den, og så bliver det en anden historie end hvad der faktisk står i beskeden? Hehe eller er det bare mig?

Jeg håber i får en dejlig dag derude.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min weekend - Vino, Kbh og angst