Om at se på hus #1

Min weekend – Vino, Kbh og angst

img_7604

img_7617

Hej derude 🙂

Så blev det sørme mandag igen. Jeg har haft en ret hektisk weekend – men med masser af hygge og sjov.

Fredag var jeg til vinsmagning med min mor. Jeg kan godt lide vin, men jeg elsker ikke vin. Der var ca. 25 vine vi kunne smage og derudover 4 forskellige rom og nogle andre specialiteter, som kirsebærvin og snaps! Jeg smagte på 5 vine. Så kunne jeg ikke mere haha…

Lørdag tog jeg med min søde veninde til København, hvor vi skulle ud på DR og se optagelser til Jonathan Spangs Tæt på Sandheden show. Før vi tog til Kbh var jeg forbi for at se hendes nye fine lejlighed. Jeg har taget lidt blomster med samt sandwich og kage fra Lagkagehuset. Det var en super hyggelige dag og jeg var helt smadret da jeg kom hjem lørdag nat.

Søndag spenderede jeg halvdelen af dagen med at hygge med mine søstre og den anden halvdel hjemme på sofaen sammen med min kæreste. Det var perfekt på en søndag hvor alt energi var opbrugt.

Jeg havde frygtet meget at jeg ville få det skidt igen, både til vinsmagning og til showet i København – efter episoden i onsdags. Men det gik heldigvis bedre end forventet. Der var stadig et par gange, hvor jeg lige var på nippet til at gå lidt i panik. Jeg havde forbedredt mig og sørget for at få pladser tæt på udgangen, hvis jeg havde brug for at komme ud. Det havde jeg heldigvis ikke. Og det er en sejr! Jeg har prøvet hver dag siden i torsdags at bruge ca. en halv time hver dag på at meditere og lave yoga. Kan ikke sige at det er noget som virker. Ved bare at jeg er øm i min krop! Af at strække ud! What? Total-yoga-nybegynder-her! Well I like it og har tænkt mig at blive ved 🙂

Håber i har haft en dejlig weekend?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at se på hus #1